Cenovnik usluga

Cene usluga mobilnog pranja vozila

 

Kompletno pranje vozila za PRAVNA LICA - od 600,00 DIN

Mobilno pranje automobila vodenom parom za pravna lica podrazumeva pranje spoljnih i unutrašnjih površina automobila, kao i usisavanje unutrašnjosti.

Osim toga, vaš automobil će biti osušen mikrofiber krpom. Cena mobilnog pranja automobila za pravna lica kreće od 600,00din po vozilu, a konkretna cena zavisi i od vrste i broja vozila,kao i od udaljenosti.

 

Kompletno pranje vozila za FIZIČKA LICA - od 1.000,00

Mobilno pranje automobila vodenom parom za fizička lica podrazumeva pranje spoljnih i unutrašnjih površina automobila, kao i usisavanje unutrašnjosti.

Osim toga, vaš automobil će biti osušen mikrofiber krpom. Cena mobilnog pranja automobila za fizička lica kreće od 1000,00din po vozilu, a konkretna cena zvisi i od vrste vozila i udaljenosti.

 

Dubinsko pranje vozila - od 3.000,00

Dubinsko pranje automobila vodenom parom podrazumeva uslugu detaljnog pranja automobila vodenom parom uz dodatak uklanjanja fleka i mrlja sa tapacirunga vrata, sedišta, gepeka, kao i odmašćivanje i poliranje instrument table i slično. Cena dubinskog pranja vozila parom kreće od 3000,00din za fizička i pravna lica, a konkretna cena zavisi od zahteva korisnika, zaprljanosti vozila, kao i od broja vozila koja se peru istovremeno.

Comments are closed