O nama

VIVECO DOO je mlada i perspektivna firma, osnovana u januaru 2017. godine u Beogradu.

Cilj VIVECO DOO-a je da na tržištu usluga mobilnog pranja automobila vodenom parom u Srbiji, a i šire, pruži usluge ekološki prihvatljivog načina pranja vozila vodenom parom na temperaturi od 90 stepeni bez hemikalija, otpadnih voda, na adresi klijenta.

Energičan i mlad, ali iskusan tim za mobilno pranje automobila parom, čini oslonac firme VIVECO DOO i garant je uspešnosti u pružanju kvalitetnih usluga svim svojim korisnicima.

U oblasti pružanja usluga mobilnog pranja automobila, VIVECO DOO je posvećuje punu pažnju, kako potrebama fizičkih, tako i potrebama pravnih lica.

VIVECO DOO je jedna od retkih firmi u Srbiji koja svojim korisnicima može pružiti kompletnu uslugu pranja automobila na adresi bez ikakvih ograničenja. Do sada je iskusan tim VIVECO DOO-a uspešno izvršio mobilno pranje automobila parom za nekoliko stotina korisnika.

U toku 2018. godine VIVECO DOO će sve svoje resurse dodatno pojačati i usmeriti ka povećanju kvaliteta i obima usluga mobilnog pranja vozila na postojećim i novim područjima poslovanja sa posebnim akcentom na ekološku zaštitu životne sredine.

Comments are closed