Sve o mobilnom pranju

MOBILNO PRANJE AUTOMOBILA VODENOM PAROM

Šta je, zapravo, mobilno pranje vodenom parom?

Mobilno pranje automobila je proces korišćenja vodene pare za čišćenje eksterijera i unutrašnjosti automobila. Decenijama je para bila ključna komponenta u industriji za čišćenje zbog svoje efikasnosti i uštede energije. Danas je pranje parom postalo prednost i u delatnosti pranja automobila i to na adresi klijenta, tzv. mobilno pranje automobila.

VIVECO pruža uslugu mobilnog pranja automobila paročistačem koji je prilagođen za pranje automobila na bilo kom mestu, po želji korisnika!

Para koju generiše paročistač za pranje automobila je dovoljno vruća da ukloni masnoće i prljavštinu, daje dovoljan pritisak da se razbiju nečistoće, a ne oštećuje površinu na spoljašnjim i unutrašnjim delovima automobila. Za kraće vreme od tradicionalnog pranja automobila, VIVECO će ne samo da temeljno opere vaš automobil spolja, već i unutra, a motor vašeg automobila ponovo može zasijati. Mobilnim pranjem automobila uz korišćenje pare mogu se oprati i najteže dostupni delovi i mesta koja bi u suprotnom bila potpuno nedostupna u slučaju pranja pomoću mašine za pranje automobila pod visokim pritiskom.

VIVECO vrši:
Mobilno pranje enterijera, eksterijera, pregrada motora, vrata, podnih obloga, guma, gepeka, tapacirunga, felni na točkovima i teško dostupnih mesta na automobilu.
Skidanje fleka sa tapacirunga automobila za manje vremena i uz manje vode u odnosu na klasične paročistače.
Pranje celog automobila sa samo nekoliko litara vode.
Nema otpadnih voda i zagađenja.
VIVECO može, u okviru mobilnog pranja automobila uraditi i hemijsko pranje vozila, suvo hemijsko pranje vozila, voskiranje vozila, izduvavanje i dezinfekciju vozila.

Čime vršimo pranje vodenom parom

Mašinom za mobilno pranje STEAMJET INCORPORATED

Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET je jedinstvena mašina koja se potpuno razlikuje od konvencionalnog sistema za pranje automobila. Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET je patentirana, a patenti su registrovani u Koreji, SAD-u i Kini. Mašinu za mobilno pranje vozila parom STEAMJET koristi veliki broj firmi koje pružaju usluge pranja vozila parom na adresi korisnika u svetu.

Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET ima veoma malu potrošnju vode, što je veoma važno, jer su vodeni resursi sve više ograničeni, pa je i sa tog aspekta ekonomičnosti ekološki prihvatljiva.

Klasične perionice automobila troše ogromne količine dragocene vode za pranje automobila, a korišćenjem takođe velike količine hemikalija štete životnoj sredini. Vreme za preduzimanje akcije na smanjenju potrošnje vode i maksimalnoj zaštiti životne sredine je došlo, a VIVECO DOO svojim načinom poslovanja ovu akciju u potpunosti podržava.
Trendovi i društveni zahtevi u oblasti usluga pranja automobila se uglavnom svuda kreću u smeru smanjenja potrošnje vode. VIVECO DOO se trudi da efikasno koristi vodu i pruži kvalitetnu uslugu mobilnog pranja automobila i to na adresi korisnika. Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET nije slučajan izbor, već se zasniva na dobrim i ekološki prihvatljivim karakteristikama.

Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET je sistem koji VIVECO DOO-u omogućava da opere sve spoljne i unutrašnje površine automobila bez prekomerne upotrebe vode.

Koje su prednosti mašine za mobilno pranje vozila parom STEAMJET

  • Mašini za mobilno pranje vozila parom STEAMJET nije potrebno vreme zagrevanja - Para pod visokim pritiskom je spremna za 1 minut.
  • Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET štedi energiju, potrošnja je samo oko 1/3 u poređenju sa drugim sistemmima koji koriste konvencionalnu tehnologiju.
  • Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET je i jedini proizvod koji može istovremeno ubrizgavati paru i vosak.
  • Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET je ispitan uređaj sa smanjenim pritiskom, bez rezervoara za paru i veoma siguran.
  • Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET ima cev za grejanje u realnom vremenu bez gubitaka.
  • Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET ima jednostavnu kontrola vlaženja pa ne izaziva curenja i slično.

Mašina za mobilno pranje vozila parom STEAMJET čuva životnu sredinu i štedi vaš novac.

Koje su prednosti mobilnog pranja auta parom

Pranju vozila parom se može pristupiti odmah po dolasku na adresu.
Moguće je izvršiti pranje vozila na bilo kom mestu.
Mogućnost suvog (hemijskog) i vlažnog pranja vodenom parom uz veoma brzo sušenje
Brzo i temeljno pranje vozila unutra i spolja
Smanjena uprotreba hemikalija i deterdženata
Smanjeno vreme potrebno za kompletno čišćenje površina automobila
Nema curenja vode i razlivanja po površinama oko automobila
Mobilno pranje vozila je tiho i ne ometa normalan život i rad

VIVECO mobilno pranje automobila ima raznovrsne dodatke koji čine mobilnu perionicu, od creva i pištolja različite dužine, do četki za teške fleke i bočica za voskiranje i dodatni sjaj!

Zaštita životne sredine

Zaštita životne sredine je ono što je danas veoma važno u svim delatnostima. VIVECO koristi mašinu za mobilno pranje automobila koja koristi samo nekoliko litara vode kako bi proizvela dovoljno pare da očisti ceo automobil uz veoma malo otpadne vode. Pored toga, sanitarne karakteristike vodene pare minimiziraju potrebu za hemikalijama, što smanjuje i količinu štetnih hemikalija koje se nalaze u otpadnoj vodi.
Štaviše, koristeći manje hemijskih sredstava za čišćenje, prave se uštede na kupovini hemijskih proizvoda. VIVECO mobilno pranje automobila je dugoročno ekološki prihvatljivo i ekonomično rešenje!

Mobilnim pranjem automobila vodenom parom, ne samo da ćete uštedeti novac, već ne morate ni odvoziti automobil u perionicu.

Comments are closed